Ferma de sub Penteleu

VIATA LA FERMA

Cazare la fermă în inima Munților Buzăului, pe Malul Bâscăi Mari, bucate alese produse în gospodăria proprie, ideal pentru familii.

CAZARE

Camere dichisite decorate cu mobilier și obiecte colecționate de noi din podul bunicilor și de la localnicii din satele din împrejurimi.

HRANĂ CURATĂ

Toate mâncărurile servite la Fermă sunt gătite încet de către localnici, cu ingrediente produse în gospodăria noastră sau din satele din jur.

viața la fermă

Cu mic cu mare, vă îndrumăm într-un tur al fermei, intrăm în țarcuri, mângâiem animalele, adunăm ouăle, hrănim iezii și culegem fructele din copaci.

Drumeții

Ferma este situată la poalele Penteleului. Când vremea ne permite, pornim împreună în drumeții să ne bucurăm de priveliști și aerul curat de munte.

Despre noi

Suntem o familie tânără, avem doi băieței și vrem să împărtășim cu oaspeții noștri tot ceea ce am făcut pentru familia noastră la fermă.
HRANA CURATA LA POALELE MUNTILOR BUZAULUI

La poalele Penteleului, pe Valea Bâscii Mari, creștem animale, cultivăm pământul și-ngrijim livezi așa cum o făceau străbunii noștri. Curat, cu dragoste și respect față de natură. Aici te poți bucura de preparatele tradiționale, fără urmă de chimie, care ne-mbogatesc cămara. Cu dăruire, într-o curățenie deplină, îți pregătim brânzeturi, cărnuri, gemuri și compot. Hrana este legată de natură: în unii ani umplem beciul de mere, în alții numai cu pere, în unele primăveri avem urzici și păpădie din belșug, în altele numai muguri de brad și sevă de mesteacăn. Nu facem nimic din ceea ce ne-ar îndepărta de cursul firesc al lucrurilor. În fapt, ne-am permis un singur element de civilizație contemporană, din respect față de voi, oaspeții noștri: normele de igienă în verificarea și prepararea hranei de-a lungul întregului proces sunt conforme cu cele mai restrictive standarde europene.

testimoniale

Ce spun oaspeții noștri despre șederea sau vizita lor la Ferma de sub Penteleu:

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK!

Noutati SI OFERTE

Rămâi cu ochii pe noi căci în fiecare lună lansăm o ofertă nouă, anunțăm evenimente, reduceri sau publicăm fotografii noi de la Fermă!

Contact

Vrei să faci o rezervare, ai întrebări sau vrei să colaborezi cu noi? Scrie-ne un mesaj în formularul de mai jos și te contactăm cât de curând posibil. E posibil ca noi să fim prin grădină și un pic departe de telefoane, așa că te rugăm să nu te superi dacă nu răspundem din prima.