05/07/2015

Povestea noastra

Noi suntem Vali și Alex, avem doi băieței și am construit acest loc pentru familia noastră în urmă cu câțiva ani. Abia în 2015 am deschis ferma și pentru oaspeți din dorința de a  împărtăși și cu ceilalți experiența noastră și valorile traiului natural la munte.

vali si alex ferma penteleu

La poalele Penteleului, pe Valea Bâscii Mari, creștem animale, cultivăm pământul și-ngrijim livezi așa cum o făceau străbunii noștri. Curat, cu dragoste și respect față de natură.  Aici te poți bucura de preparatele tradiționale, fără urmă de chimie, care ne-mbogatesc cămara.

VEZI IMAGINI DE LA FERMĂ

Cu dăruire, într-o curățenie deplină, alături de echipa noastră, îți pregătim brânzeturi, cărnuri, gemuri și compot. Hrana este legată de natură: în unii ani umplem beciul de mere, în alții numai cu pere, în unele primăveri avem urzici și păpădie din belșug, în altele numai muguri de brad și sevă de mesteacăn. Nu facem nimic din ceea ce ne-ar îndepărta de cursul firesc al lucrurilor.

mancare ferma penteleu (27)

În fapt, ne-am permis un singur element de civilizație contemporană, din respect față de voi, oaspeții noștri: normele de igienă în verificarea și prepararea hranei de-a lungul întregului proces sunt conforme cu cele mai restrictive standarde europene.

MIST7201 (Custom)

Populată cu o mulțime de animale, de la capre, oi, vaci, iepuri până la gâște, rațe și găini, Ferma de sub Penteleu îți oferă bucuria timpului petrecut printre animale. Copiii adoră să le hrănească, se bucură să le țină în brațe, iar voi, oamenii mari, vă veți aduce aminte de vacanțele petrecute la bunici, în vremuri când totul era un pic mai simplu.

copii ferma penteleu

Pentru voi am pregătit camere dichisite, multe cărți, filme vechi și viniluri, locuri de joacă și spații de relaxare. Indiferent de vreme, aici te poți răsfața în fața șemineului, poți degusta vinuri sau poți alege să petreci în camera cu jocuri. Sau poți face drumeții pe meleaguri nealterate de virusul turismului modern.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE CAZARE LA FERMĂ

Dacă vrei să te convingi de frumusețea locului, de pâinea caldă din cuptor, de plăcințelele cu brânză, te așteptăm cu drag la Fermă!

 

  _______

Pentru noutăți, poze și oferte noi, urmărește-ne și pe Facebook: Ferma de sub Penteleu