Povestea noastra

Noi suntem Vali și Alex, avem doi băieței și am construit acest loc pentru familia noastră în urmă cu câțiva ani. Abia în 2015 am deschis ferma și pentru oaspeți din dorința de a  împărtăși și cu ceilalți experiența noastră și valorile traiului natural la munte.

Populată cu o mulțime de animale, de la capre, oi, vaci, iepuri până la gâște, rațe și găini, Ferma de sub Penteleu îți oferă bucuria timpului petrecut în natură, printre animale. Copiii adoră să le hrănească, se bucură să le țină în brațe, iar voi, oamenii mari, vă veți aduce aminte de vacanțele petrecute la bunici, în vremuri când totul era un pic mai simplu.

Pentru voi am pregătit camere dichisite, multe cărți, filme vechi și viniluri, locuri de joacă, spații de relaxare dar și multe activități interesante. Indiferent de vreme, aici te poți răsfața în fața șemineului, poți degusta vinuri sau poți alege să petreci în camera cu jocuri. Sau poți face drumeții pe meleaguri nealterate de virusul turismului modern.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE CAZARE LA FERMĂ

Dacă vrei să te convingi de frumusețea locului, de pâinea caldă din cuptor, de plăcințelele cu brânză, te așteptăm cu drag la Fermă!

  _______

Pentru noutăți, poze și oferte noi, urmărește-ne și pe Facebook: Ferma de sub Penteleu