04/02/2016

Oferta Paste 2016

Vacanta de Paste la Ferma

ACTUALIZARE: Ferma de sub Penteleu este deja plină pentru Paște. Vă așteptăm cu drag după Sărbători: cazare la Ferma de sub Penteleu

paste ferma penteleuAnul acesta redeschidem porţile pentru oaspeţi de Paște cu o ofertă specială pentru o vacanţă ca pe vremuri, în natură, cu aromă de mâncăruri tradiţionale proaspete gătite încet cu ingrediente din gospodăria noastră.

Pe lângă cazarea în camerele dichisite cu mobilier și decoraţiuni colecţionate de la bunici și satele din împrejurimi, ţi-am pregătit un meniu special de Paște, drumeţii de sezon și surprize pentru întreaga familie. În timp ce mielul se coace încet la proţap iar cozonacii cresc în tăvi, cei mici vor participa la o vânătoare de comori ca să găsească ouăle vopsite în grădină. E sezonul când puii de găină ies din ou iar iezii de capră sunt puși pe șotii așa că va fi mare veselie în fermă. În plus, vom avea un nou membru în gospodărie căci Jojo, văcuţa noastră, va naște la sfârșitul lunii aprilie. Abia așteptăm să-i vedem boticul viţelușului, să-l mângâiem cu toţii și să îi alegem un nume.

Pentru cei mici dar și pentru adulţii care vor să-și exerseze talentul am pregătit un atelier de încondeiat ouă de Paște. În noaptea de Înviere mergem împreună la biserica din sat pentru o slujbă tradiţională de la munte și ne vom întoarce la fermă cu lumânările din Varlaam. Urmeaza concursul de ciocnit ouă vopsite, iar cine rămâne cu oul întreg la final va primi un premiu surpriză.

Te așteptăm cu drag la Fermă!

Oferta speciala de Paste 2016 include:

    • Cazare 4 nopţi în cameră dublă sau suită family în perioada 28 aprilie – 2 mai 2016
    • Pensiune completă (mic dejun, prânz și cină)
    • Masa festivă de Paște cu ciorbă de miel ori ied la pirostrii, friptură de miel ori ied la cuptor de piatră, miel la proțap, cozonaci proaspeți, vin de la Zărnești, brânză proaspătă de capră și vacă, ouă încondeiate și multe alte bunătăți proaspete.
    • Concert trupa Focul Viu
    • Atelier pentru copii: încondeiat de ouă de Paște
    • Participare la slujba de înviere din satul Varlaam
    • Concurs de ciocnit ouă
    • Premii surpriză
    • Vânătoare de comori în curte în căutarea cadourilor lăsate de Iepuraș
    • Drumeții în căutarea coarnelor de cerb
    • Turul fermei

Tarife:

  • 1400 lei/sejur adult
  • 250 lei/copil/sejur (4 ani-10 ani)
  • 400 lei/copil/sejur (10 ani- 12 ani)
  • gratuit pentru copiii de până în 4 ani.

Meniul conține: Bors de miel cu leustean, Bors de curcan si taitei de casa, scrumbie, păstrăv la grătar, verdețurile primăverii, tocană de ștevie, mămăliga fermei, salată orientală, ciorba de fasole, ciorba de pasare cu taitei si bors acru de casa, ciorba de vita, supa crema de ciuperci si crutoane, sarmale de post, tocana de ghebe, rasol vita si cartof copt in coaja, pui la ceaun cu piure de telina, Ratatouille, tocana fermei Penteleu la pirostrii, mici si pitusti pe gratar, salata cu verdeturi de primavara, castraveti, ridichi si marar, supa de pui cu galuste, supa crema de mazare cu ou ochi si crutoane, musaca de legume cu carne tocata, varza calita, ostropel de pui cu piure de cartofi, fasole batuta, salata de vinete, dovlecei pane cu usturoi, legume la jar, Gratar :  Carnati, Pastrama capra, mici, pui, cartofi cu branza la cuptor,  salata de primavara, friptura de miel la cuptor, gasca la cuptor cu orez si prune, Salata verde cu susai si papadie, Drob de miel si drob de porc, Oua rosii,  Cozonac si pasca, Miel la protap, Curcan la cuptorul de piatra, Salata verde cu ridichi, Ciuperci la cuptor cu marar, Ciorba de curcan, stufat de miel, Urzici cu ou ochi si mamaliga, Cartofi aurii cu rozmarin la cuptor

Deserturi: plăcintă de mere, plăcintă de dovleac, Placinta cu branza si stafide, Gogosi la ceaun, crocantina cu dulceata, salam de biscuiti, prajitura bunicii cu mac si lamaie, strudel cu mar, nuca si scortisoara, cozonac, pască, Poale-n brau

Mic dejun: oua rosii si drob, omletă, frigănele, pate din ficat de pui, salată de vinete, brânză maturată, brânză proaspătă, șuncă cu ceapă roșie, legume proaspete, iaurt simplu și iaurt cu fructe de pădure, pâine de casă, unt, dulceață, lapte proaspăt, griș, orez sau tăiței cu lapte.

Pentru confirmarea și securizarea rezervării, este necesar un avans de 400 lei/persoană. În caz de anulare cu mai mult de 30 de zile înainte de check-in, avansul este rambursat 100%. În caz de anulare cu mai puțin de 30 de zile înainte de check-in, avansul este nerambursabil.

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@fermapenteleu.ro

Click ca să vezi unde se află Ferma de sub Penteleu.

MIST7517 (Custom)

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII

____________

Pentru mai multe imagini și noutăți despre noi, ne găsești și pe Facebook: Ferma de sub Penteleu