05/07/2015

Ferma

Populată cu o mulțime de animale, de la capre, oi, vaci, iepuri până la gâște, rațe și găini, Ferma de sub Penteleu îți oferă bucuria timpului petrecut printre animale. Copiii adoră să le hrănească, se bucură să le țină în brațe, iar voi, oamenii mari, vă veți aduce aminte de vacanțele petrecute la bunici, în vremuri când totul era un pic mai simplu.

Încercăm să producem în ferma noastră aproape tot ce avem nevoie pentru noi, pentru oaspeții noștri, pentru sărbători dar și pentru micul magazinaș de la fermă. Astfel, atunci când faci o rezervare pentru cazare la fermă, să știi că îți vom pune pe masă hrană curată, făcută cu ingrediente din gospodăria proprie. Ce nu putem crește noi, cumpărăm din satele apropiate. Oricum, ne asigurăm că tot ceea ce vă punem pe masă este crescut cu grijă, încet și sănătos.

MIST7529 (Custom)AFLĂ MAI MULTE DESPRE CAZARE LA FERMĂ

Legumele sunt mereu prospete ori din cămara cu provizii. Fructele culese în sezonul cald sunt transformate în compoturi, dulcețuri ori ceaiuri naturale. Ne face plăcere să-i implicăm pe oaspeții noștri mici în ritualurile de la fermă așa că facem cu drag pentru ei câte un tur de fermă, ne oprim la fiecare animăluț, îl mângâiem, îl hrănim și povestim despre el. De asemenea, cei mici pot culege căpșune și alte fructe și legume direct din grădină.

Din respect față de voi, oaspeții noștri: normele de igienă în verificarea și prepararea hranei de-a lungul întregului proces sunt conforme cu cele mai restrictive standarde europene. Retete traditionale de branza cu utilaje si utilitati moderne dar ferite de ultimele descoperiri ale chimiei. Aici caprele dau producții cu un record doar calitativ pentru că tuturor ne pasă ce și nu cât mănâncă copiii noștri.

Dacă vrei să vizitezi ferma, contactează-ne din timp! Pentru turul fermei adultii fie servesc pranzul (60 lei), fie achizitioneaza produse de la ferma in valoare de 60 lei. Copiii au gratuitate.

foto_laptarie VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA FERMĂ

  _______

Pentru noutăți, poze și oferte noi, urmărește-ne și pe Facebook: Ferma de sub Penteleu