Regulile casei

Dragi oaspeţi,

Dorim să vă oferim o experienţă de neuitat la FERMA și de aceea am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont atât în timpul, cât şi după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră.

Tarife. Tarifele diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care optaţi, disponibilitate, cât și de numărul de persoane din cameră (mai multe detalii pe pagina de rezervări). Tarifele pentru serviciile de restaurant le puteți consulta aici.

Sosirea și plecarea. Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 15.00. Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 15.00. La cerere, in limita disponibilitatii, putem onora si serviciul de early check-in (primirea camerei mai devreme de ora mentionata mai sus) si/sau late check-out (eliberarea camerei mai tarziu de ora mentionata mai sus). Oaspeții care eliberează camerele până la ora 15.00 pot lăsa bagajele la recepție, într-un spațiu dedicat acestui serviciu, fără costuri suplimentare.

Copii. Nu recomandăm vacanța la Ferma de sub Penteleu pentru copii cu vârsta de sub 4 ani din mai multe motive obiective: suntem într-o zonă izolată, fără telefonie și internet, la peste 20km de primul cabinet medical, pot apărea accidente la interacțiunea cu animalele din fermă, copiii cu vârsta de sub 4 ani nu pot participa la activitățile organizate de echipa Fermei.

Tehnologie. La Ferma si in zona Fermei nu exista semnal pentru telefonie mobila (indiferent de operator) si nici WIFI. Pentru urgente, oaspetii pot folosi linia noastra telefonica fixa. Din cauza lipsei unei conexiuni constante la telefonie ori Internet, nu putem efectua incasari cu cardul asa ca va rugam sa achitati cash serviciile si produsele de la Ferma.

Casa Mare. Casa Mare se închiriază integral pentru minim 8 adulți (plus copii), maxim 12 adulți (plus copii).

Gratificaţii şi costuri servicii. Gratificaţiile pentru personalul fermei sunt la latitudinea clienţilor.

Fumatul. Fumatul nu este permis în camere si “Carciuma”, conform legislatiei aplicabile in vigoare. Ferma are amenajate spatii pentru fumatori in aer liber. Ferma dispune doar de camere pentru nefumători. In cazul in care nu se respecta prevederile prezentului regulament, clientul va suporta o amenda in valoare de 100 euro (valoarea in lei va fi calculata la cursul BNR din ziua platii), reprezentand serviciile de curatenie a camerelor.

Animalele de companie. Accesul cu animale de companie nu este permis din motive de siguranta si sanatate atat pentru oaspeti, echipa fermei si animale dar si pentru productia de lactate.

Micul dejun, prânzul și cina. Micul dejun se serveşte la Restaurant (Carciuma), aflat la parterul corpului de cladire al fermei, în intervalul: 8.30 – 10.30 a.m. (de luni până duminica). Puteți invita pe oricine să servească micul dejun cu dumneavoastră, însă este obligatoriu ca fiecare persoană invitată să achite contravaloarea acestuia, să respecte normele de comportament și să aibă o ținută decentă.
Pentru oaspeții care nu sunt cazați în ferma, micul dejun costă 30 lei/persoană.
Puteți lua prânzul și cina in urmatoarele intervale:

  • 13.00-15.00 pranzul
  • 19.30-21.00 cina

Mesele sunt de tip bufet și conțin mâncăruri de sezon, gătite în bucătăria Fermei. Nu există un meniu fix ci unul determinat de sezon, recolta Fermei și inspirația bucătarului. Ne asigurăm însă că avem mereu pe masă opțiuni și pentru oaspeții vegetarieni. Oaspeții nu au acces la bucătăria fermei, mesele sunt servite în sala de mese. Accesul cu alimente din afara fermei nu este permis.

Spaţiul de parcare şi autoturismele. Ferma pune la dispoziția clienților săi, în limita disponibilității, 12 locuri de parcare. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

Siguranța obiectelor personale. Ferma este dotata cu un seif pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Fermei.

Politica de protecţie a mediului. Protecția mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă în acest sens. Lenjeria și prosoapele se schimbă la două zile de cazare sau la cererea clientului.

Interacțiunea cu animalele. In gospodaria noastra avem grajduri cu animale dar si animale libere. Accesul in grajduri se face doar impreuna cu un membru din echipa Fermei. In gospodaria noastra avem multe spatii deschise, locuri de joaca, plaja la rau, hamace, capite de fan, animale libere (iepuri, gaini etc.), pomi fructiferi asa ca va rugam sa supravegheati copiii pentru siguranta lor.

Protecție în caz de incendiu. Siguranța clienților se situează pe primul loc, de aceea ne-am luat toate măsurile de siguranță și protecție în cazul apariției unui incendiu. Nu lipseste planul de evacuare sau hidranții și extinctoarele de mare capacitate amplasate pe holurile fermei.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur plăcut la Ferma de sub Penteleu!

_______

Pentru noutăți, poze și oferte noi, urmărește-ne și pe Facebook: Ferma de sub Penteleu