Cazare la Ferma

Rezervă acum o vacanță la Ferma de sub Penteleu! Vei avea parte de cazare confortabilă în camerele dichisite din Clădirea Fermei, Căbănuță sau Casa Mare, mese gustoase gătite încet cu ingrediente sănătoase de la poalele muntelui Penteleu, activități pentru cei mari și pentru cei mici dar și multe surprize. Te așteptăm cu cărți, viniluri cu muzică veche spații de relaxare, un program interesant activități ce vor face memorabilă vacanța la Fermă dar vor aduce și un plus de cunoștințe noi legate de viața la munte.

Am pregătit pentru voi ateliere (tâmplărie, fierărie, olărit, țesătorie, gastronomie, pictură și desen, producție bere), activități specifice fermei (muls, hrănit și țesălat animale, excursii cu animalele la păscut, adunat ouăle, curățenie în grajduri), activități specifice vieții la țară (cosit, îngrijit gărdina, cules legume și fructe, curățenie poieni, cules fructe de pădure și plante medicinale) și multe altele, în funcție de sezon.

****

Tarife cazare la Ferma de sub Penteleu

ClădireCazare3 nopți (joi-duminica)4 nopți (miercuri-duminica)
Clădirea FermeiCameră dublă (2 persoane)750 lei/3 nopți1000 lei/4 nopți
Clădirea FermeiSuită family (3 persoane)900 lei/3 nopți1200 lei/4 nopti
Clădirea FermeiSuită family (4 persoane)1050 lei/3 nopți1400 lei/4 nopti
Casa Mare (vilă pentru 8-12 persoane)Living și 4 dormitoare4500 lei/3 nopti6000 lei/4 nopti
Casa MareCameră dublă superior850 lei/3 nopți1100 lei/4 nopți
Casa MareCameră tip duplex pentru 4 persoane1000 lei/3 nopți1300 lei/4 nopți
CăbănuțaCameră dublă500 lei/3 nopti600 lei/4 nopti
Costul include: cazare, acces la locurile de relaxare, locurile de joacă interior și exterior cu tiroliene, activități (ateliere creative pentru adulți și copii, drumeții ghidate), acces la telefon fix, turul Fermei, TVA 9%.

****

Tarif pensiune completă la Ferma de sub Penteleu

Pensiune completăAdultCopil (1-3,9 ani)Copil (4-12 ani)
Sejur 3 nopți600 lei / sejur 3 nopți150 lei / sejur 3 nopți300 lei / sejur 3 nopți
Sejur 4 nopți800 lei / sejur 4 nopți200 lei / sejur 4 nopți400 lei / sejur 4 nopți
Tariful include: platou și băuturi întâmpinare, mic dejun, prânz și cină, apă de izvor, cafea sau ceai la micul dejun, TVA 9%

***

Pentru o vacanță la Ferma sau vizite va rugam sa faceti o rezervare pe email la adresa contact@fermapenteleu.ro sau sa completați formularul de mai jos. Nu acceptam rezervari prin telefon.

Ferma este deschisă pentru oaspeți doar de mierucuri pana duminica, excepție fac sejururile speciale, de sărbători. Șederea minimă este de 3 nopți. Check-in: ora 15:00. Check-out: ora 13:00.

La Ferma de sub Penteleu oferim doar pachete de cazare, activități și pensiune completă.

FORMULAR REZERVARE
Dacă nu găsiți perioada dorită în formularul de mai sus înseamnă că nu există disponibilitate.

***

Află mai multe despre MÂNCAREA LA FERMA DE SUB PENTELEU

***

Important:

 • După ce solicitați o rezervare, vă comunicăm disponibilitatea și vă emitem factura proformă pentru avans.
 • O rezervare este confirmată după plata unui avans echivalent cu contravaloarea primei nopți în următoarele 7 zile după solicitare.
 • Anularea unei rezervări cu mai mult de 10 zile înainte de check-in este gratuită.
 • În cazul anulării unei rezervări cu mai puțin de 10 zile înainte de check-in, avansul este nerambursabil.
 • Casa Mare se închiriază integral pentru minim 8 adulți (plus copii), maxim 12 adulți (plus copii).
 • Vacanța la Fermă cu copii cu vârsta sub 4 ani nu este recomandată.
 • Oaspeții nu au acces la bucătăria fermei, mesele sunt servite în sala de mese. Accesul cu alimente si bauturi din afara fermei nu este permis (excepție fac oaspeții cu restricții/regimuri alimentare)
 • Ora de check-in este 15 (aveți o gustare de bun-venit și cina în prima zi), ora de check-out este 13 (aveți mic dejun și prânz în ultima zi).
 • Nu permitem accesul cu animale de companie deoarece pot aparea probleme in interactiunea cu animalele din ferma.
 • La Ferma si in zona Fermei nu exista semnal pentru telefonie mobila (indiferent de operator) si nici WIFI. Pentru urgente, oaspetii pot folosi linia noastra telefonica fixa. Din cauza lipsei unei conexiuni constante la telefonie ori Internet, nu putem efectua incasari cu cardul asa ca va rugam sa achitati cash serviciile si produsele de la Ferma.
 • Accesul in Ferma se face traversand raul pe o punte specifica zonei.
 • Oaspeții noștri pot parca în parcarea Fermei, în parcarea de pe partea dreaptă a drumului, la intrarea pe punte. După ce treceți puntea (la picior) peste râu, intrați deja în gospodăria Fermei.
 • In gospodaria noastra avem multe spatii deschise, locuri de joaca, plaja la rau, hamace, capite de fan, animale libere (iepuri, gaini etc.), grajduri cu animale, pomi fructiferi asa ca va rugam sa supravegheati copiii pentru siguranta lor. Accesul in grajduri se face doar impreuna cu un membru din echipa Fermei.

Citește și: REGULILE CASEI

***

Clădirea Fermei

 

 • Camera dubla: un pat dublu matrimonial
 • Suita family pentru 3 persoane: suitele sunt prevazute cu doua camere despartite de uși și hol si o baie personala cu toaleta si dus. O cameră are pat dublu matrimonial iar cealaltă are un pat single.
 • Suita family pentru 4 persoane: suitele sunt prevazute cu doua camere despartite de uși și hol si o baie personala cu toaleta si dus. O cameră are pat dublu matrimonial iar cealaltă are 2 paturi single.

Casa Mare

 • Vila 4 camere (Casa Mare): vila cu 4 dormitoare (8-12 locuri) si living spatios: o camera dubla (2 persoane), o camera dubla superior (3 persoane), o camera dubla superior (3 persoane), o camera dubla superior tip duplex cu scară interioară (4 persoane). Fiecare dormitor are baie proprie. Casa Mare are în living șemineu, zonă de relaxare, chicinetă, toaletă dar și terasă proprie.

Va asteptam cu drag la Ferma!

MIST7408 (Custom)

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII

    _______

Pentru noutăți, poze și oferte noi, urmărește-ne și pe Facebook: Ferma de sub Penteleu