Activități în Ferma de sub Penteleu

În timpul vacanței tale la Ferma de sub Penteleu, ai ocazia să participi la o parte din activitățile de mai jos, organizate și supravegheate de colegii noștri.

Populată cu o mulțime de animale, de la capre, oi, vaci, iepuri până la gâște, rațe și găini, Ferma de sub Penteleu îți oferă bucuria timpului petrecut printre animale. Copiii adoră să le hrănească, se bucură să le țină în brațe, iar voi, oamenii mari, vă veți aduce aminte de vacanțele petrecute la bunici, în vremuri când totul era un pic mai simplu. În plus, am pregătit pentru oaspeții noștri o mulțime de alte activități practice și creative care să ne reamintească tuturor de natură, de meserii simple, de legătura cu animalele și sursa hranei.

În timpul vacanței tale la Ferma de sub Penteleu, ai ocazia să participi la o parte din activitățile de mai jos, organizate și supravegheate de colegii noștri.

Activități la Ferma de sub Penteleu

Activitățile se adresează doar oaspeților Fermei și sunt incluse în costul cazării. Activitățile sunt organizate și supravegheate de către reprezentanții Fermei însă copiii trebuie să fie însoțiți de părinți.
ATELIEREACTIVITĂȚI SPECIFICE FERMEIGRĂDINĂRITACTIVITĂȚI OCAZIONALE
tâmplăriemuls cositconstrucție plute
fierăriehrănit animale întreținut grădinaînălțat zmeu
olăritțesălat animale cules legume, fructedrumeții montane
țesătoriedus caprele la păscut curățenie poieniconcursuri
gastronomieadunat ouăle cules fructe de pădurescăldat la râu, pescuit
pictură/desencurățenie în grajduri cules plante medicinalefoc de tabără
bereprocesare lână

AFLĂ MAI MULTE DESPRE CAZARE LA FERMĂ

  _______

Pentru noutăți, poze și oferte noi, urmărește-ne și pe Facebook: Ferma de sub Penteleu